Petrom, tinta celui de-al doilea protest organizat la Cluj Napoca, fata de pretul carburantilor! Peste 7 zile urmeaza o noua editie VIDEO si FOTO

 

Aproximativ 20 de soferi au participat la cea de-a doua editie a protestului organizat in benzinariile din Cluj Napoca. Conducatorii auto sunt nemultumiti de pretul tot mai mare la carburanti. Participantii au platit cu bani marunti si au alimentat putin.

 

"Este normal sa protestam pentru ca nu se mai poate sa faca numai cum vor ei. Au spus ca va ajunge un litri la 7 lei ceea ce este absurd. Vom ajunge sa nu mai alimentam deloc", a spus unul dintre protestatari.

 

Chiar daca boicotul nu a avut aceeasi aploare ca si cel din 6 ianuarie, soferii au reusit sa blocheze benzinaria Petrom de pe strada Oasului timp de 2 ore. "Platesc cu bani marunti. Am adunat 10 lei si o sa pun benzina de mai multe ori. O sa imi spal masina si voi trage de timp cat va trebui", a spus un alt tanar, in timp ce in strada coloana de masini a inceput sa se formeze.

 

Reprezentantii mass-mediei au fost scosi din cladirea benzinariei de agentii de pasa si administratorul a vrut sa "evacueze" presa si din zona pompelor, dar ideea a fost abandonata in momentul in care toata lumea a vociferat.

 

La fata locului si-a facut aparitia si un echipaj de politie, dar oamenii legii nu au aplicat amenzi, ci au tinut sa ii asigure pe organizatorii protestului ca si ei cred ca pretul carburantilor este prea mare.

 

Actiunea de vineri se va repeta peste 7 zile, sutin cei care au pus la cale protestele de pana acum de la benzinariile din Cluj Napoca.

 

Boicotul de vineri, 14 ianuarie, a inceput la ora 18.15 si s-a terminat la ora 19.55.


Vezi aici tot ce s-a intamplat in format LIVE TEXT

Comentarii Facebook