Petrecere COVID la Cluj Arena, în țara unde fiecare face ce vrea! Polițiștii au stricat cheful cu amenzi și dosare penale


Petrecere la Cluj Arena - O petrecere de la Cluj Arena, unde participau peste 100 de oameni, a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Poliția a ajuns numai la ora 1.00, pentru că era o petrecere unde participanții nu știau locația, aceasta fiind anunțată prin mesaj cu câteva ore înainte de start.

La data de 4 octombrie a.c., în jurul orei 01.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la faptul că în incinta stadionului "Cluj Arena", se află în desfășurare un eveniment privat, cu participarea unui public numeros.

La scurt timp, la locația menționată s-au deplasat echipaje ale poliției, cele sesizate confirmându-se.

Organizatorul evenimentului a fost sancționat contravențional, conform Legii 61/1991.

Totodată, s-au întocmit actele premergătoare constatării flagrante a infracțiunii prevăzute de articolul 352 din Codul penal, respectiv zădărnicirea combaterii bolilor.

În continuare, sunt derulate verificări în vederea stabilirii stării de fapt și luarea măsurilor legale care se impun, intervenția polițiștilor  fiind asigurată prin sistemele portabile de tip body-camera”, precizează anchetatorii.

Amenda este una ridicolă, 1000 de lei conform Legii 61/1991.

Comentarii Facebook