Peste 250 de jandarmi asigură paza la Nicula, în timpul slujbei de ”Adormirea Maicii Domnului”



Peste 250 de jandarmi clujeni vor asigura paza în timpul manifestării religioase din perioada 14 – 15 august a.c. prilejuită de Hramul „Adormirea Maicii Domnului” a Mănăstirii Nicula.

Astfel, jandarmii vor fi prezenţi încă din data de 13.08.2017 atât pe traseele de afluire/defluire, în zona mănăstirii şi în interiorul acesteia pentru evitarea producerii oricăror fapte de natură antisocială.

Măsurile luate vor viza asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică care să le permită credincioşilor reculegerea dorită în faţa Icoanei făcătoare de minuni de la Sfânta Mănăstire Nicula.

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj vor asigura măsurile de ordine publică la procesiunea greco-catolică organizată luni, 14 august a.c., pe traseul care va fi parcurs, pe jos, din municipiul Gherla până la mănăstirea Nicula.

Jandarmeria Cluj recomandă participanţilor să-și supravegheze obiectele de valoare deținute şi să evite implicarea în orice fel de conflict.

În cazul în care sunt victime ale unor fapte antisociale sau observă producerea unor astfel de fapte, cetăţenii se pot adresa direct jandarmilor aflaţi în dispozitivele de ordine publică sau pot solicita sprijin la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

Comentarii Facebook