Peste 200 de polițiști vor asigura paza la manifestațiile de sâmbătă de la Cluj-Napoca



Pentru a asigura ordinea publică la manifestările desfăşurate în municipiul Cluj-Napoca la data de 15 martie au fost desemnați peste 200 de polițiști clujeni.

Sâmbătă vor avea loc la Cluj manifestații publice de comemorare a „Revoluţiei din anii 1848-1849”, precum şi meciul de fotbal dintre echipele „U” Cluj şi Dinamo Bucureşti.

Având în vedere numărul mare de persoane care vor participa la aceaste manifestări, în această perioadă, peste 200 de poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj, în cooperare cu efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj, Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca şi Poliţiei Locale Cluj-Napoca vor asigura măsuri de menţinere şi asigurare a ordinii publice”, transmit reprezentanții IPJ Cluj.

În acest sens, se va institui un dispozitiv de ordine şi siguranţă publică care să prevină/combată în timp real activităţile ilicite, contravenţionale sau penale, care ar putea fi comise în zonele de desfăşurare a manifestărilor, precum şi în obiectivele şi locurile cu risc infracţional ridicat, dar şi aplanarea în stadiu incipient al oricăror manifestări antisociale.

Comentarii Facebook