Peste 200 de angajați ISU Cluj și voluntari oferă ajutor festivalierilor de la Electric Castle



ISU Cluj anunță că pe toată durata festivalului de muzică „ Electric Castle ”, din localitatea Bonțida, peste 160 de pompieri militari în colaborare cu 30 medici de urgență și 35 studenți voluntari SMURD Cluj din cadrul UMF Cluj vor asigura măsuri suplimentare la locul evenimentului.

Salvatorii vor participa la misiuni de prim-ajutor medical, evacuare în situații de urgență, respectiv prevenire și stingere a incendiilor.

De asemenea, pentru buna organizare a măsurilor de asistență medicală de urgență, în perimetrul de desfășurare a festivalului sunt dispuse două Puncte Medicale Avansate (spitale mobile), deservite de personal și echipamente medicale ale UPU-SMURD Cluj.

Cele două punctele medicale SMURD sunt asigurate cu două ambulanțe de terapie intensivă, o autospecială de transport victime multiple și o autospecială medic de urgență.

Pe toată durata desfășurării, evenimentul va fi monitorizat de patrule de pompieri și inspectori de prevenire incendii, care sunt în măsură să aplice în cel mai scurt timp măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Totodată, premergător acestui festival, inspectorii ISU au efectuat controale pe linia respectării normelor de prevenire a situațiilor de urgență la amenajările temporare din perimetrul de desfășurare a concertelor

Comentarii Facebook