Peste 2.500 de clujeni au fost la inugurarea noului parc de lângă Lacul de Vest FOTO


Noul parc de lângă iulius Mall a fost inaugurat miercuri, 23 octombrie, iar evenimentul a fost marcat de un concert oferit de Opera Naţională Română Cluj-Napoca. Peste 2.500 de iubitori ai muzicii clasice şi ai naturii au venit la inaugurarea Iulius Parc, cel mai modern spaţiu de relaxare din oraş.

Timp de aproximativ o oră, vizitatorii noului parc au fost încântaţi de concertul talentaţilor artişti ai Operei Naţionale Române Cluj-Napoca. Arii celebre semnate de Giuseppe Verdi, Johann Strauss, Wolfgang Amadeus Mozart, Pyotr Ilyich Tchaikovsky, Georges Bizet, Franz Lehar şi Astor Piazzolla au răsunat în Iulius Parc, într-o armonie perfectă cu peisajul revigorant.

Suntem încântaţi că am putut aduce natura mai aproape de clujeni, care au ales într-un număr atât de mare să sărbătorească alături de noi inaugurarea Iulius Parc. Vizitatorii s-au bucurat de concert, s-au plimbat pe alei, s-au relaxat pe gazon, au mers cu bicicleta şi au admirat priveliştea Lacului de Vest de pe pontonul suspendat deasupra apei, aşa cum se întâmplă în parcurile din marile oraşe europene”, a declarat Sorin Guttman, Shopping Center Manager Iulius Mall Cluj.

Comentarii Facebook