Vineri 7 Octombrie

Pervers în parcul de la Colina, printre femei și copii: Se masturbeaza ziua in amiaza mare - VIDEO


UPDATE

Perversul de la Colina a fost prins marți seara de un echipaj de poliție. ”La data de 28 iulie a.c.,  urmare a imaginilor apărute în spaţiul public, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 4 Poliţie s-au sesizat din oficiu, fiind efectuate verificări în zona de competentă, rezultând  identificarea celui în cauză.  

S-a stabilit că este un bărbat de 59 de ani, din comuna Săvădisla. 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal”, precizează Poliția Cluj-Napoca.

----------------------------------

O clujeancă se simte terorizată de un pervers care apare de cîteva zile în Parcul de la Colina și se masturbează în public. 

De cateva zile in Parcul de la Colina umbla un boschetar care se masturbeaza ziua in amiaza mare printre oamenii care stau la plajă.

Am urlat la el sa plece, dar nu il intereseaza, da ture non-stop pe acolo ca un obsedat cu … in mana.  Azi e a treia zi in care l-am vazut, eu fiind la plaja intre orele 10:30-12:30. 

Umbla nestingherit zilnic pe acolo unde se plimba si oameni cu copii mici sau oameni mai in varsta”, ne-a relatat clujeanca.

Aceasta cere patrule mai multe în zonă, dar și în alte parcuri și zone publice.

Comentarii Facebook