Premierul asteptat in fata Catedralei Mitropolitane cu un tricou cu mesajul: "Stop BOC!" - VIDEO si FOTO


Un clujean, inginer de calculatoare, a tinut sa ii dea cadou lui Emil Boc un tricou pe care a inscriptionat mesajul "Stop Boc!". Horia Eugen Cristea ii cere premierului sa isi dea demisia, pentru ca a facut destul rau tarii.

"Consider ca este necesar ca acest domn sa plece, cat mai curand pentru binele crestinesc al romanilor. Pentru ca suntem, intr-un moment de iertare, il iertam cu conditia sa plece. In caz contrar il vom obliga sa plece datorita modului in care a guvernat Romania, in care a generat un genocid cultural, economic si a generat emigrari in masa. A facut ce nu a facut nimeni in Romania in 20 de ani. A distrus o tara. Punct!", a spus Horia Eugen Cristea.

"As vrea sa ii dau acest tricou, poate ca il sensibilizez, desi nu cred. Dar poate totusi ma gandesc ca e clujean, poate ca vede ca e de la un alt clujean, desi, de fapt, Boc nu e clujean. Eu sunt clujean, iar el este nascut la Rachitele", a mai spus protestatarul.

"Sincer sa fiu energiile dansului nu imi fac placere. Ca arata, vreau sa ii daruiesc tricoul printr-un consilier sau printr-un bodyguard, pentru ca vad ca are foarte multi", a mai spus Cristea.


Inginerul de calculatoare il acuza pe Boc ca a distrus firmele romanesti si a deschis larg portile pentru cele straine. "Eu sunt inginer de calculator, adica unul din romanii, pe care domnul Boc prin politicile sale macro-economice de o inteligenta aparte, ii obliga sa lucreze pentru strainatate. Ii multumim din inima! Pe vremuri multumeam din inima partidului, poate ca trebuie sa reluam scena. Vedeti ca istoria se repeta, dar trebuie sa fim atenti si cum se repeta", a mai spus Cristea.

 

In scena si-au facut aparitia rapid ofiterii SPP care l-au "sfatuit" pe protestatar ca e mai bine sa isi ascunda tricoul si sa plece. Jandarmii l-au legitimat si dupa un schimb de replici cu acestia Horia Eugen Cristea a plecat din Piata Avram Iancu.

 

Acesta nu a fost singurul incident de la ceremonia de intronizare a noului Mitropolit al Clujului, IPS Andrei Andreicut. Dupa terminarea festivitatilor un barbat a strigat dupa Emil Boc, care se indrepta spre masina oficiala: "Ati infometat poporul, domnule prim ministru!".

 

Citeste si...

Emil Boc, atacat verbal de un clujean: "Ati infometat poporul, domnule prim ministru!" - VIDEO

Comentarii Facebook