Pericol! Masinile de mare tonaj de la Cluj Arena fac slalom printre leaganele copiilor din Parcul Central - GALERIE FOTO

Constructorii stadionului Cluj Arena trec cu masinile de mare tonaj printre toboganele si leaganele pentru copii din Parcul Mare.

 

Vineri dupa-amiaza, mai multe campioane, betoniere si chiar o macara au trecut prin spatiul destinat copiilor din Parcul Central al Clujului. Ca acestea nu sunt primele transporturi prin locul de joaca o dovedesc urmele de roti imense, ramase in pamant, si care au transformat parcul intr-un adevarat santier.

 

"Nu este normal ce se intampla. Parcul este periculos. Daca nu se poate lucra pe santier fara ca locul de joaca sa fie afectat, parcul ar trebui inchis pentru ca siguranta copiilor este pusa in pericol", spune Bogdan Todor, clujeanul care a trimis fotografiile pe adresa Stiri de Cluj.

 

Primaria Cluj-Napoca a trimis adrese constructorului stadionului "Cluj Arena", firma ACI, prin care a solicitat montarea de garduri de delimitare a locurilor de joaca, dar acest lucru nu a fost respectat. O noua adresa va fi trimisa la inceputul saptamanii viitoare.

 

Daca surprindeti imagini interesante, scrieti si voi la office@stiridecluj.ro.

Comentarii Facebook