Percheziții la traficanți de droguri din Cluj și Mureș. Vindeau de la Ecstasy, la cocaină și etnobotanice



Polițiștii au efectuat, joi, o serie de percheziții domiciliare pentru a destructura o grupare de traficanți de droguri.

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Tîrgu Mureş și procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Tîrgu Mureş au efectuat 43 de percheziții domiciliare, pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în trafic de droguri de risc și de mare risc”, infoirmează IPJ Cluj.

Astfel, la data de 12 mai a.c., polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Tîrgu Mureş și procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Tîrgu Mureş au efectuat 43 de percheziții domiciliare, în judeţele Mureş şi Cluj.

Perchezițiile au vizat destructurarea unei grupări infracţionale specializate în trafic de droguri de risc și de mare risc, în principal pastile ecstasy, cocaină, amfetamine, dar și cannabis și etnobotanice.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate peste 2 kilograme de cannabis uscat, pastile ecstasy și peste 100 de grame de praf alb, susceptibil a fi cocaină.

De asemenea, 25 de persoane au fost conduse la sediul DIICOT- Târgu Mureș, pentru audieri.

Comentarii Facebook