Percheziții la o grupare de hoți! Mergeau la furat Cluj, Mureș și Alba VIDEO



Polițiști de la Mureș au desfășurat, ieri, 19 percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de furturi, precum şi la locuinţe şi ferme agricole ale unor persoane bănuite că ar fi achiziţionat bunuri provenite din furturi.

La data de 22 mai a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighişoara, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliției Române, au efectuat 19 percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite că ar fi sustras de pe raza judeţelor Mureş, Cluj şi Alba seminţe agricole, acumulatori auto şi combustibil din autotrenuri parcate”, informează IGPR.

La percheziții au fost identificate şi ridicate recipiente din plastic conţinând fertilizanţi, ambalaje din hârtie pentru seminţe agricole, 200 de litri de motorină şi recipientele din plastic aferente, 400 de pachete ţigări, precum şi unelte.

În urma activităţilor investigative efectuate de polițiști, au fost depistaţi trei bărbaţi, de 44, 29, respectiv 27 de ani, din judeţul Mureş, bănuiţi că, în luna aprilie 2018, ar fi pătruns prin efracţie într-o societate comercială, de pe raza judeţului Mureş, de unde ar fi sustras seminţe agricole şi fertilizanţi, în valoare de peste 30.000 de lei.

Faţă de cei trei bărbaţi poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighişoara pentru a fi dispuse măsurile legale.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale în cauză.

La acţiune au participat şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mureş.


Comentarii Facebook