Percheziții la Cluj și alte două județe într-un dosar de evaziune fiscală de peste 100.000 de euro


Polițiștii efectuează 41 de percheziții domiciliare, joi dimineața, pe raza județelor Mureş, Bistriţa-Năsăud şi Cluj, pentru probarea activității infracționale a mai multor persoane bănuite de comiterea de infracţiuni de evaziune fiscală cu produse accizabile.

La data de 9 octombrie, sub coordonarea de specialitate a Direcţiei de Investigare a Fraudelor din I.G.P.R., 85 de poliţişti, sprijiniți de jandarmi, acţionează în județele Mureş, Bistriţa-Năsăud şi Cluj. Sunt efectuate 41 de percheziţii domiciliare, fiind vizată posibila activitate ilegală la regimul fiscal a mai multor persoane fizice și a 12 societăți comerciale”, potrivit reprezentanților IGPR.

Din investigațiile efectuate, a reieșit faptul că persoanele bănuite ar fi produs, achiziţionat şi comercializat în afara antrepozitului fiscal produse accizabile, în special alcool. Prejudiciul estimat până în prezent este de 100.000 de Euro.

Acţiunea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Mureș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș.

Comentarii Facebook