Percheziții la Cluj, București și alte patru județe, într-un dosar de trafic de medicamente. Vindeau Xanax și Diazepam



Procurorii DIICOT efectuează, joi dimineața, o serie de percheziții în București, Cluj, Mehedinți, Gorj, Dolj și Timiș, într-un dosar de trafic de medicamente.

Conform reprezentanților DIICOT, suspecții comercializau ilegal medicamente antidepresive, care sunt consumate și ca droguri ușoare, mai exact Xanax și Diazepam.

Medicamentele proveneau din România, Serbia şi Bulgaria şi urmau să fie distribuite în mai multe țări occidentale, printre care și Norvegia.

"La Biroul Teritorial Gorj al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a fost începută urmărirea penală „in rem” cu privire la fapta de trafic ilicit de droguri de risc, constând în aceea că o persoană cunoscută sub apelativul „George” are ca preocupări comercializarea medicamentului Xanax, căutând potenţiali beneficiari din judeţele Mehedinţi şi Gorj. Medicamentul comercializat provine atât din România, cât şi din Republica Serbia şi Bulgaria şi este furnizat în cutii, percepându-se între 25-60Ron/cutie, în raport de concentraţia comprimatelor", se arată în comunicatul DIICOT.

Comentarii Facebook