Percheziții DNA la viceprimărița Anna Horvath acasă și la biroul de la Primăria Cluj-Napoca

 

Procurorii DNA au făcut, luni dimineața, percheziții la locuința viceprimarului Anna Horvath, de pe strada Bisericii Ortodoxe, dar și la biroul de la Primăria Cluj-Napoca. 

 

Anna Horvath a declarat, după percheziția de la Primăria clujeană, că de la domiciliul ei (foto) au fost ridicate documente. Anchetatorii au chemat-o pe Anna Horvath la sediul central, dar nu se știe în ce calitate.

 

Anna Horvath a spus că au fost căutate documente referitoare la finanțarea campaniei electorale din iunie 2016. 

 

Este în curs o cercetare penală care are legătură cu posibile nereguli privind finanţarea campaniei electorale din iunie 2016, unde eu am fost candidat la Primăria Cluj-Napoca. Se caută posibile legături între finanţarea de campanie şi activitatea mea administrativă din cadrul Primăriei. Nu am nicio calitate. Am fost invitată pentru audieri la DNA şi voi da curs acestei invitaţii. Au fost percheziţii domiciliare şi la cabinetul meu de viceprimar şi în alte birouri din Primărie. De la domiciliul meu au fost ridicate agende personale şi un calculator”, a spus Anna Horvath.

 

Toate finanţările au fost trimise la Bucureşti, au fost făcute conform legii, cu donaţii de la persoane fizice a căror listă este la AEP. Sunt documente publice. Au fost donaţii pentru candidaţi, nu am putut lua împrumut din bancă”, a spus aceasta.

 

În declarația de avere postată pe site -ul Primăriei, Anna Horvath a trecut că a donat 36.400 de lei în contul UDMR Cluj, pentru finanțarea campaniei electorale din 2016. 

Comentarii Facebook