Pensionarii clujeni primesc abonamente gratuite și în 2015. Sunt incluse și liniile metropolitate


Toate persoanele varstnice si pensionarii cu domiciliul stabil in municipiul Cluj-Napoca, cu varsta peste 70 de ani, vor primi și în 2015 abonamente gratuite pe mijloacele de transport în comun, indiferent de venit, anunță reprezentanții CTP Cluj.

De asemenea, persoanele varstnice si pensionarii cu varsta sub 70 de ani, cu veniturile lunare sau cuantumurile inregistrate pe cuponul de pensie la rubrica “Total drepturi” sub 1.300 lei, beneficiaza de gratuitate la transportul in comun pe toate liniile pe raza municipiului Cluj-Napoca si pe raza comunelor Floresti si Apahida.

Pensionarii cu varsta sub 70 de ani, cu veniturile lunare sau cuantumurile inregistrate pe cuponul de pensie la rubrica “Total drepturi” cuprinse intre 1.301 si 1.500 lei, beneficiaza de gratuitate la transportul in comun pe o singura linie pe raza municipiului Cluj-Napoca.

De gratuitate pe toate liniile vor beneficia și persoanele ”persecutate din motive politice de dictatura instaurata cu incepere de la 6 martie 1945, precum si celor deportate in strainatate ori constituite in prizonieri, dar si persoanele beneficiare ale OUG 214/1999 – privind acordarea calitatii de luptator in rezistenta anticomunista”.

Până în data de 31.01.2015 abonamentele pot fi ridicate la urmatoarele puncte de vanzare:

Cart. Marasti – SEDIU CTP – B-dul 21 Dec. nr.79A
– ARTE PLASTICE – Str. A. Vlaicu
– IRA – Str. A. Vlaicu

Cart. Gheorgheni – BISTRITEI – Str. N. Titulescu
– BAISOARA – Al. Baisoara

Cart. Zorilor – ZORILOR – Str. Observatorului

Cart. Manastur – MINERVA – Str. Primaverii
– CAMPULUI – Cl. Manastur
– CALVARIA – Str. Primaverii

Cart. Grigorescu – 1 DECEMBRIE 1918 – Str. Fantanele
– BUZAU – Str. Al. Vlahuta

Cart. D. Rotund, Iris – GARA – P-ta Garii
– CLUJANA – P-ta 1 Mai

Centru – P-ta M.VITEAZUL – P-ta M.Viteazul

Incepand cu 01.02.2015 eliberarea abonamentelor se va face doar la biroul de abonamente SEDIU CTP Cluj-Napoca, de pe B-dul 21 Decembrie 1989, Nr. 79A.

Comentarii Facebook