Luni 18 Ianuarie

Pedofilul de la Iulius Mall a fost arestat și va fi judecat. Cine îl știe și are informații poate suna la 112


Magistrații de la Judecătoria Cluj-Napoca au arestat un bărbat acuzat de pedofilie, care lucra la Iulius Mall Cluj.

Zoltan Cristoreanu lucra la o firmă care aduna cărucioarele supermarketului Auchan. Se pare că de acolo și-ar fi racolat și victimele pe care le-ar supus unor perversiuni sexuale, scrie Foaia Transilvană.

Procurorii au reținut următoarele acuzații:

În luna februarie a anului 2020, profitând de incapacitatea persoanei vătămate minore,  ….. în vârstă de 11 ani, de a-şi exprima voinţa, inculpatul a săvârşit acte de natură sexuală asupra acestuia, respectiv i-a cerut minorului să se desculţe de pantofi şi de şosete după care, în timp ce îi mângâia picioarele, se atingea în zona intimă. Captarea minorului în comiterea acestui act a fost determinată şi prin faptul că suspectul i-a promis o sumă de bani minorului. Fapta a avut loc în depozitul ….. din incinta magazinului …….

În vara anului 2018, profitând de incapacitatea persoanelor vătămate minore, ….. în vârstă de 10 ani şi …. în vârstă de 12 ani, de a-şi exprima voinţa, inculpatul a săvârşit acte de natură sexuală asupra acestora, respectiv le-a cerut în repetate rânduri să-l mângâie cu picioarele goale în zona și pe organele genitale prin vestimentaţie, în situaţia minorei, uneori până la ejaculare. Captarea minorilor în comiterea unor astfel de acte a fost determinată şi prin faptul că suspectul le promitea persoanelor vătămate diverse sume de bani. Actele de natură sexuală au avut loc în repetate rânduri, pe perioada de timp amintită, atât în incinta magazinului …. într-un hol de serviciu cât şi la locuinţa suspectului CZ…..”,

Dacă aveți informații despre activitatea acestui individ puteți suna la 112.

.

Comentarii Facebook