Pedofil din Cluj arestat! A supus un copil de 9 ani la perversiuni, după ce l-a răpit din stradă - EXCLUSIV

 

Un pedofil din Cluj, care a supus perversiunilor un copil de 9 ani, a fost arestat pentru 29 de zile de judecătorii de la Tribunalul Cluj.

 

Adrian Liviu Achim a forțat un copil, luat de pe stradă, să aibă raporturi intime cu el, fiind arestat pentru 24 de ore în 14 iulie. El a fost prezentat în fața judecătorilor de la Tribunalul Cluj, cu propunere de arestare pe 29 de zile.

 

Inculpatul a săvârșit infracțiunea de viol în formă agravată în 13 iulie 2013, între orele 16.00 - 17.00, profitând de imposibilitatea de a se apăra și amenințând cu bătaia, a întreținut raporturi sexuale orale cu partea vătămată minorul ..., în vârstă de 9 ani. Există probe certe care să ateste vinovăția inculpatului. Victima a fost luată de pe stradă, ziua în amiaza mare, cu toate că erau vecini și se cunoșteau bine, obligând-o să întrețină raporturi sexuale, inițial încercând să aibă raporturi anale, dar pentru că minorul a început să strige,spunând că-l doare, l-a obligat la acte sexuale orale”, au precizat procurorii clujeni în fața judecătorilor de la Tribunalul Cluj, motivând că ”asemenea acte nasc un semn de insecuritate în rândul populației”, lucru ce întărește nevoia arestării pe 29 de zile a inculpatului.

 

Apărătorul pedofilului a spus că Achim n-ar trebui arestat pentru că și-a mărturisit fapta, dovedind ”o atitudine sinceră în fața anchetatorilor și spunând că își regretă fapta”.

 

Adrian Liviu Achim a profitat de dreptul lui de a nu face nicio declarație și a preferat să tacă.

 

Pedofilul a fost arestat pe 29 de zile, instanța apreciind că reprezintă un pericol social.

Comentarii Facebook