Pe strada Mehedinți legea nu se aplica. Rosal acuzată că își pune pubelele pe stradă. Cum răspunde? - VIDEO

 

Un clujean reclamă faptul că Rosal și-a montat trei pubele pentru deșeuri ecologice în stradă și blochează o bandă de circulație, precum și vizibilitatea către trecerea de pietoni aflată la câțiva metri.

 

Lucratorii Secției 4 de Politie trec frecvent pe langa acele obstacole si nu le pasa că reprezintă un pericol pentru siguranța circulatiei. În fond se incalca legea grosolan si nimeni nu ia masuri. Oricum, Rosal are raspunderea....deci sa plateasca”, ne-a scris un cititor.

 

Clujeanul susține că ceilalți șoferi nu ar parca pe acea bandă, dacă nu ar fi exemplul celor de la Rosal. ”Eu garantez că șoferii nu ar parca acolo dacă nu ar fi pubele. Trec zilnic de cateva ori pe acolo si nu am vazut masini parcate. Daca era in alte conditii era ok, dar în curba, linie continua, trecere de pietoni!!!”, a semnalat clujeanul.

 

Directorul Rosal Cluj, Sergiu Hossu, a precizat că, dacă pubelele ar fi puse pe trotuar, s-ar bloca accesul pietonilor. ”Dacă eu le pun pe trotuar și blochez trotuarul și trece un copil, iar el pentru a le evita intra pe stradă și îl lovește o mașină, noi răspundem penal. Cine își asumă această răspundere?”, a declarat Hossu.În plus, din cauza mașinilor parcate pe ambele sensuri, utilajul de ridicat pubele nu ar avea acces până pe trotuar. 

Comentarii Facebook