Pe strada Câmpului a rămas tot un HAOS. Clujean: Primaria dorește sufocarea străzii Câmpului

 

Clujenii reclamă în continuare haosul de pe strada Câmpului, unde nicicum nu se găsește o soluție pentru a împăca toate părțile.

 

Observ cu stupoare ca Primaria doreste sufocarea strazii Campului printr-o toleranta distructiva cauzatoare de abuz asupra spatiilor publice. Am facut ”n” reclamatii, cu poze, cu dovezi am stat de vorba cu colegii de la Politia Locala si aparent tot cei care incalca legea parcand neregulamentar sunt favorizati, iar cei care o respecta au de suferit indirect.

 

Sa sustii ca Administratie Locala ca pe o strada cu un terasament de ~ 9m sunt acceptate parcarile pe trotuar daca se lasa distanta de 1 m (in conditiile in care in multe zone trotuarul nu are 1m latime) pentru pietoni e o incalcare flagranta a legii atata timp cand latimea strazii respective si mai ales a trotuarului nu permite aplicarea acestei legi. Atata vreme cat pe aceasta strada se va permite ca firme private ca Rauto House sa isi tina parcul auto (8-9 masini zilnic) pe proprietatea publica, atata timp cat toti cei care vin acasa cu masinile de serviciu (masini de peste 3.5 tone) si le parcheaza pe trotuar, atata vreme cat persoane particulare care dispun de curti incapatoare parcheaza din comoditate pe trotuar in fata casei pentru ca pot, Politia Locala inchide ochii la un abuz asupra tuturor celor care au dreptul al a folosi spatiul public si care au un minim de bun simt si educatie in raport cu semenii lor din comunitate.

 

Solicit insitent aplicarea legii si gasirea unor solutii pe termen lung. Somatiile si amenzile curente sunt doar pentru cei care vor sa se imbete cu apa calda. Banii colectati din impozite si taxe locale sunt cheltuiti aiurea pe stalpisori care sunt taiati cu flexul, avariati, etc - bani aruncati pe apa sambetei. In orice tara civilizata se pune un singur semn vizibil cu parcarea interzisa si nimeni nu parcheaza de frica amenzilor. In aceste tari se aplica legea, la noi de ce nu se poate domnilor de la Politia Locala? Cat timp doriti sa mai intretineti acest haos.

 

Pe mai bine de 50% din lungimea strazii pietonii (mame cu copiii in carucior, copii care merg /vin de la scoala, batrani) trebuie sa se deplaseze pe carosabil pentru ca pe trotuar stau parcate masinile. Asteptam o tragedie ca sa ne trezim ? De ce nu cumpare Primaria parcele private pe care sa faca parking-uri si sa inchirieze locurile? Banii investiti s-ar amortiza in 2-3 ani. Solutii sunt mai ales pe aceasta strada, doar ca nu exista bunavointa. Exista doar abuzuri, iar Primaria si Politia Locala inchid ochii, pentru ca "asa e in tot Clujul, ce vreti sa facem ?”, a reclamat un clujean nemulțumit pe platforma digitală a Primăriei Cluj-Napoca, My Cluj.

 

La intersectia Campului cu Aleea Balea sunt parcate frecvent masini ale firmei Rauto House (CJ - XX - RAA). Masinile sunt parcate neregulamentar: pe trotuar, in statia de autobuz, in intersectie”, a mai reclamat un clujean.

 

Foto: google.ro

Comentarii Facebook