Pe platoul Sălii Sporturilor va fi amenajat un patinoar în această iarnă. Tarcea: „Va fi amenajat pe suprafața dalată, nu pe spațiul verde”


Viceprimarul Clujului, Dan Tarcea, a declarat în cadrul unei intervenții live că din decembrie 2023 pe platoul Sălii Sporturilor va fi amenajat un patinoar. Declarația vine la puțin timp după ce autoritățile au declarat că în acea zonă se va face și un târg de Crăciun.

„În această iarnă vom avea un patinoar funcțional pe platoul Sălii Sporturilor. Va fi amenajat pe suprafața dalată, care se pretează, unde înainte erau mașini, nu pe spațiul verde”, a declarat Dan Tarcea, la ZIUA LIVE. 

Amintim că, la începutul lunii iulie, primarul Emil Boc a spus că clujenii vor avea două târguri de Crăciun în decembrie 2023. Cel din Piața Unirii rămâne acolo, dar, dacă tot a betonat parcarea de la Sala Sporturilor, va face și acolo un târg cu patinoar. Desigur, ne așteptăm și la prețuri pe măsură, ținând cont că la târgul din Piața Unirii de anul trecut un langoș ajungea la 25 de lei. 

Comentarii Facebook