Pe Ochiu Mic l-au SCĂPAT, dar pe un șofer de 68 de ani care a lovit cinci mașini l-au REȚINUT


Polițiștii clujeni au reținut pentru 24 de ore un conducător auto care s-a urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice și a lovit cinci autoturisme.

La data de 8 martie a.c, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au reţinut, pentru 24 de ore, un conducător auto depistat în trafic sub influenţa alcoolului”, anunță reprezentanții IPJ Cluj.

Mai exact, la data de 6 martie, un bărbat, de 68 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Crizantemelor, din cartierul Gheorgheni, a acroşat cinci autovehicule parcate.

Fiind testat cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat că acesta se afla sub influenţa alcoolului. Pentru stabilirea gradului de alcoolemie în sânge, acestuia i s-au recoltat probe biologice.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

 

Acțiunile Poliției Cluj sunt mult mai ferme, după cazul interlopului Ochiu Mic, care a fost lăsat să plece de la secția de poliție, cu toate că putea fi reținut pentru 24 de ore. 

Comentarii Facebook