Patru barbati au furat cablul electric in valoare de 10.000 de lei


Patru barbati sunt cercetati pentru furt calificat, dupa ce au patruns in curtea unei societati comerciale, sustragand cabluri electrice in valoare de 10.000 de lei.

In 1 aprilie, lucratori din cadrul Sectiei 2 Politie au depistat pe malul raului Somes, spre strada Nadasel, pe L. Sergiu de 23 ani, din Vultureni, C. Marinel, de 41 ani, din Cluj-Napoca, M. Gheorghe, de 40 ani, din Aiud, si A. Mircea, de 23 ani, din Cluj-Napoca, in timp ce taiau bucati de cablu electric. 

Cercetarile au aratat ca "in 1 aprilie, ora 10.00, in urma unei intelegeri prealabile, cei patru suspecti s-au deplasat pe malul raului Somes, unde prin escaladarea unui gard, au patruns in incinta unei societati comerciale si, prin taiere, au sustras circa 40 metri cablu electric apartinand retelei electrice de alimentare a societatii respective, cablu pe care l-au aruncat peste gard, in apa, l-au trecut pe malul opus si l-au taiat", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Anca Purdea.

Cei patru sunt cercetati penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, fiind retinuti pentru 24 ore, urmand sa fie prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Cluj cu propunere de arestare preventiva.

Prejudiciul cauzat este estimat la suma de 10.000 lei.

Comentarii Facebook