Miercuri 24 Aprilie

Patronul Mariflor Gherla, acuzat că UMILEȘTE o polițistă. A dat cu ușa BMW -ului peste femeie - VIDEO

 

Poliția rutieră ar trebui să intervină în astfel de situații, iar acest șofer ar trebui amendat pentru comportamentul și lipsa de respect față de uniforma statului.

 

Șoferul BMW -ului a fost amendat de poliția locală din Gherla și așteptat pentru a i se comunica acest lucru. Probabil că banii din cont le dă unora tupeu și cred că nu trebuie să respecte uniformele statului. Șoferul a intrat direct în mașină, iar când a fost interpelat de poliția locală ar fi înjurat, susține un martor (acest lucru nu este cert, pentru că nu se aude pe imagini), și aproape i-a tras o ușă peste cap polițistei. 

 

Poliția locală a cerut ajutorul poliției rutiere, dar surpriză, pentru patronul Mariflor, nu s-a găsit un echipaj să îi aplice o corecție. 

 

Augustin Mureșan, patronul carmangeriei Mariflor, este cel mai bogat om din Gherla. Acestuia i se poate reproșa atitudinea de lipsă de repsect. Cât privește parcarea, acesta a fost amendat, cu toate că 200 de lei nu reprezintă mare lucru pentru cei cu bani mulți. Amenzile ar trebui să fie ca îl alte state europene, în funcție de venituri.



Comentarii Facebook