Patinoarul Fiesta Cluj de la Cora se deschide în sfârșit - FOTO


Administratorii patinoarului Fiesta din incinta hipermarketului Cora se deschide. 

Vom respecta restricțiile privind capacitatea patinoarului, minim 7 mp de persoana. Invitam clienții sa vina mai devreme se se evita aglomerarea.

Nu avem un sistem de programari, dar dacă vor fi zile aglomerate vom anunța pe pagina de Facebook.

Invitam clienții sa vina din timp la patinoar si dacă e posibil vom.permite accesul pe gheața înaintea de începerea programului pt a diminua aglomerarea pe zona de echipare”, spun administratorii patinoarului..

Din păcate organizarea nu va permite programarea online, ceea ce va genera probleme. ”Nu avem sistem de programare sau bilete online. Va rugam sa veniți din timp la patinoar. Dacă va fi aglomerat vom anunța pe Facebook”, mai spun aceștia.

Patinoarul ar urma să se deschidă în 6 ianuarie, dar încă nu se știe sigur. Biletul va costa 20 de lei, iar închirierea patinelor 15 lei.

Administratorii patinoarului au încercat să deschidă din noiembrie, dar DSP Cluj și-a dat acordul numai în condițiile în cate pe gheață sunt cel mult 10 oameni o dată, fiind foarte multe cazuri de COVID în oraș. În aceste condiții, activitatea patinoarului nu era profitabilă și nu s-a mai deschis

Comentarii Facebook