Patinaj pe lacul Chios! Zeci de tineri se distreaza gratis in fiecare seara pe lacul inghetat - VIDEO si Galerie FOTO

 

Zeci de tineri isi fac aparitia seara de seara pe lacul Chios pentru cateva ore de distractie "moca". "Inarmati" cu patine, ei ataca gheata inca de la lasarea serii si stau pe lac pana noaptea tarziu.

 

Chiar daca exista riscul sa se crape gheata si sa cada in apa, tinerii spun ca distractia merita pentru ca e gratis si au la dispozitie o suprafata mult mai mare de "actiune", decat la patinoarele din oras.

 

"Se mai aude cum paraie gheata, dar daca suntem atenti si nu mergem la margine este bine. Oricum este senzational sa te dai aici pe lac. Este mult mai multa libertate decat la patinoar", a povestit unul dintre tineri, care a tinut sa ne faca si o demonstratie a talentului sau.

 

Pe lacul Chios si-au facut aparitia si parinti care si-au scos copiii pe patinoarul natural. "Pot sa spun ca este mult mai bine aici pentru ca este loc, spre deosebire de patinoarele din oras unde este aglomerat si copiii nu pot invata miscarile. Aici avem la dispozitie un lac intreg pentru a patina", a spus si un parinte care isi invata baiatul sa patineze.

 

"Deschiderea" patinoarului natural din Parcul Central s-a facut in urma cu circa o saptamana, cand vremea s-a racit brusc si apa a inghetat. 

Comentarii Facebook