Pățania unui clujean într-un autobuz 24B: Care e diferența între RATUC si Colectiv? Nu se respectă numărul de persoane permise

 

Un clujean ne-a relatat o scenă petrecută în autobuzul 24B, care circulă spre Polus Center. Bărbatul susține că în aglomerația uriașă o tânără a leșinat lângă el și trage un semnal de alarmă.

 

Am fost azi (duminică, 13 decembrie) in Polus cu autobuzul, dupa mult timp. Am urcat inca de la primele statii, cand nu era multa lume si am ramas in picioare. Deodata cu mine a urcat o tanara cu prietenul ei.

 

Cu fiecare statie, urcau tot mai multi oameni astfel incat ajunsi in Manastur nu mai puteai respira. Toata lumea se impingea si nu mai era pic de aer. Puteau sa mai vina inca 200 de oameni ca tot s-ar fi inghesuit si ar fi intrat peste noi.

 

Simtind ca mi se face rau am incercat disperat sa deschid geamul dar nu se deschidea. (Iarna toate geamurile sunt inchise de ei)

 

La un minut dupa asta, tanara de langa mine a lesinat.

 

Numarul de oameni mult peste limita normala permisa intr-un autobuz a dus ca aceasta tanara sa lesine. Mai mult decat atat s-a dus efectiv o lupta ca tanara inconstienta sa fie scoasa afara!

 

Observ ca in ultimul timp se verifica cluburile , sa nu cumva sa fie persoane peste numarul permis. Care e diferenta in privinta autobuzelor??? Care e diferenta intre RATUC si Colectiv? De ce nu se respecta numarul de persoane permise?

 

Trebuie sa asteptam neaparat sa arda si un autobuz sau sa se rastoarne? In nici o alta tara nu se intampla asa ceva!

 

Acolo, lumea intra printr-un singur loc in autbuz iar cand oamenii sunt prea multi nu mai sunt lasati sa intre. Mi se pare incredibil sa ajungi sa lesini iar mai apoi aproape sa nu poti fi scos afara dintr-un autobuz RATUC!

 

Autobuzul este 24 B si a pornit la 13:53, azi, din statia Unirii. Povestea poate fi verificata intrucat soferul autobusului a fost cel ce a sunat la salvare”, ne-a relatat Valentin Moldovan.

Comentarii Facebook