Pățania unui clujean cu un taximetrist de la Daniel Taxi - FOTO

 

Un clujean a relatat ce a pățit când a urcat într-un taximetru de la Daniel Taxi, de la mall -ul din Gheorgheni.

 

Doresc sa impartasesc o situatie inedita din viata mea: cea mai scurta cursa cu Daniel Taxi, sub 10 m!

 

In fata centrului comercial din cart. Gheorgheni ma urc in taxi cu familia si un prieten. Pornim si dupa nici cativa 6 metri, soferul taxiului se opreste langa un alt taxi si incepe sa se certe cu el in timpul platit de mine. Il intreb daca ii normal ca cearta asta sa o platesc eu, in timp si bani;

 

Replica: Iesiti din taxi!!! Nu a dorit sa imi zica numele, dar in graba am reusit sa ii fac doua poze (s-a petrecut in data de 27.12.2017, ~19:30)”, a relatat Emil Kovaci.

 

Clujeanul nu a precizat dacă a depus plângere împotriva taximetristului. 

 

Claudiu Moisescu, martor și unul dintre cei care se afla în taxi, a relatat că toți patru au urcat în mașină la Iulius Mall. ”După ce am pornit a oprit direct lângă alt taximetru, de la altă firmă, și i-a zis: ”Ți se pare normal să plătesc eu standul și să stai tu?”, iar răspunsul a fost că ”Nu plătești tu standul ăsta!”. Au discutat cei doi în contradictoriu, iar Emil i-a spus, amical, ”Nici mie nu mi se pare normal să te cerți tu altul pe banii mei!”. În acel moment a spus că să ne dăm jos. Emil i-a cerut indicativul, dar nu îl rețin. Eram cu fiica și soția lui Emil. Fetița s-a speriat și tot întreba ce se întâmplă. Emil i-a făcut fotografii, și atunci i-a arătat degetul mijlociu, după cum am văzut ulterior pe imagini. Am luat alt taximetru din stand și am plecat mai departe”, a spus Claudiu.

 

Administratorul firmei care deține taximetrul în cauză susține că nu sunt probe care să demonstreze că cele relatate de Emil Kovaci s-au petrecut așa și că el deține o înregistrare video. Când i s-au cerut imaginile a spus că nu le poate oferi.

 

Comentarii Facebook