Sambata 4 Iulie

Paszkany lipseste de la infatisarea din dosarul "Gazeta" de la Curtea de Apel Cluj


Arpad Paszkany nu s-a prezentat astazi la infatisarea de la Curtea de Apel Cluj, unde practic a reinceput judecarea dosarului "Gazeta".

Omul de afaceri a mai cerut pana acum o amanare in acest caz si stramutarea procesului, dar cererea i-a fost respinsa de Inalta Curte de Casatie si Justitie.

"Avocatii mei au cerut stramutarea pentru ca nu putem sa fim judecati la Curtea de Apel Cluj. Sotia procurorului Mircea Hrudei (n. red. de la DIICOT Cluj) este magistrat la Curtea de Apel Cluj, iar fostul sot al avocatei lui Iulian Dascalu este vicepresedintele Curtii", a declarat Arpad Paszkany.

Paszkany a fost trimis in judecata in baza unei plangeri depuse de omul de afaceri Iulian Dascalu, care a afirmat ca a fost santajat prin intermediul trustului de presa Gazeta de Cluj pentru a-i ceda lui Paszkany un teren in valoare de 400 de mii de euro pentru suma de 10.000 de euro.

Terenul este situat in spatele centrului comercial Iulius Mall, din cartierul Gheorgheni, si a fost transformat in baza de antrenament pentru echipa CFR Cluj.

Comentarii Facebook