Duminica 28 Aprilie

Pasagerul care a murit joi într-un avion, la aterizare în Timișoara, era clujean. A fost înmormântat duminică la Câmpia Turzii


Bărbatul de 67 de ani care a murit joi, 26 ianuarie, la aterizarea cursei WizzAir Valencia-Timișoara, a fost înmormântat duminică, 29 ianuarie, la Câmpia Turzii, localitatea de unde era acesta

Clujeanul în vârstă de 67 de ani a acuzat o stare acută de rău, iar personalul de la bordul avionului i-a acordat primul ajutor. Ulterior, la aterizarea pe aeroportul din Timișoara, acesta și-a dat ultima suflare în urma unui infarct. 

Unui pasager i s-a făcut brusc rău, joi, în timpul procedurii de aterizare a avionului WizzAir care opera pe ruta Valencia (Spania) – Timişoara. Bărbatul, în vârstă de 67 de ani, ar fi suferit un infarct, iar primul ajutor i-a fost acordat de către personalul de bord. Totodată, a fost alertat serviciul de urgenţă, astfel că un echipaj SMURD a intervenit rapid la sosirea avionului pe Aeroportul Timişoara, în jurul orei 12:30, notează Observator. 

Citește și: Un pasager și-a dat ultima suflare într-un avion WizzAir care ateriza la Timişoara. Ce l-a răpus pe bărbat

În ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de medici, bărbatul care intrase în stop cardio-respirator nu a mai putut fi salvat. Acesta a fost transportat ulterior la stpital pentru investigații suplimentare, fiind preluat la scurt timp de familia acestuia care l-a adus în Câmpia Turzii, de unde era originar, pentru a fi înmormântat. 


Comentarii Facebook