Partea Mănășturului uitată de administrația locală! Clujenii se plâng că nu au trotuare: „Suntem plătitori de impozite, nu e normal”


Clujenii care locuiesc în capătul Mănășturului, în apropierea străzilor Edgar Quinet și Dimitrie Gusti văd o altă față a „orașului de 5 stele”. Oamenii zic că nu au niște trotuate banale ca să poată circula mămicele cu cărucior în siguranță sau copiii care merg la școală. 

„Doresc să sesizez că Strada spre Citadella arată jalnic, sunt mămici cu copii care se chinuie să ajungă cu cărucioarele toată Edgar Quinet și Dimitrie Gusti nu are trotuare.

Copiii care merg la școală trebuie să meargă pe carosabil ceea ce înseamnă risc de accident din cauza lipsei de trotuare, când plouă este plin de bălți și curge efectiv "pârâiaș" pe unde ar putea circula oamenii. 

Vă rugăm să interveniți. Suntem plătitori de impozite și nu e normal că în Cluj-Napoca să existe așa ceva”, se arată într-o sesizare pentru Primăria Cluj. 

Clujenii care locuiesc pe strada Edgar Quinet au ajuns la capătul răbdărilor, iar municipalitatea nu face nimic pentru ei. Strada pe care locuiesc câteva mii de clujeni nu dispune de condiții minime de trai: iluminatul public lipsește, gropile și noroiul fac parte din peisaj, nu există trotuare, iar pietonii sunt nevoiți să își riște viața circulând pe stradă, printre mașini.

Comentarii Facebook