Părerea unui taximetrist MÂNDRU de Untold. De ce l-a UIMIT Armin van Buuren?

 

Un taximetrist, un clujean de rând, întors de la Untold Festival, de la show -ul lui Armin van Buuren, se declară uimit de acest artist. 

 

Da-mi voie sa ma prezint, sunt un cetatean mandru al Clujului, tocmai intors de la festival. 

 

De ce iti scriu? Pentru ca seara aceasta, sau mai bine spus dimineata, va intra in istoria orasului! Un DJ renumit, uimit de public, a mixat peste program mai mult de o ora.

 

Multi dintre clujeni sunt deranjati de zgomot, traficul suplimentar, si festivalieri. O catalogheaza, din pacate, cu cuvinte jignitoare si eticheteaza in fel si fel. Comentariile de la articolele legate de Untold sunt mai mult decat rautacioase. Da! Unii nu sunt de acord. Oameni buni! In seara asta am vorbit cu tineri din Anglia, Germania, SUA, veniti la Cluj pentru UNTOLD!!! Sunt uimiti de oras, oameni, si tot ce inseamna Cluj-Napoca si abia asteapta sa ajunga acasa sa le spuna prietenilor ca DA!!!! 

 

Romanii si clujenii nu sunt cum stiau din presa sau stirile de acasa! Sunt oameni uimitori, toleranți, gata sa i primeasca cu bratele deschise !Ca Clujul , orasul nostru scump, nu e plin de blocuri cenusii si cartiere muncitoresti!!! Ca Pata Rat nu e un oras, ci este un loc uitat de autoritati!! Ca Parcul Central a fost gazda celui mai reusit si amplu festival din Europa de Est!!!

 

De aceea va rog, va implor, luptati clujenilor! Luptati cu toate mijloacele ca Untold Festival in 2016 sa fie gazduit de Cluj!! Nu de Sibiu, Timisoara sau Bucuresti!!


Habar nu avem ce sansa imensa avem!”, ne-a relatat Ioan Pugna, taximetrist din Cluj-Napoca.

 

UNTOLD FESTIVAL: Regele Armin van Buuren a lăcrimat pe Cluj Arena - VIDEO

Comentarii Facebook