Parcul Central "Simion Barnutiu" arata "impecabil" FOTO

 

Parcul Central "Simion Barnutiu" a fost vineri, 25 mai, inaugurat alaturi de cladirea Cazinoului.

Parcul Central a fost extins inspre stadion si, de asemenea, s-au castigat 900 de mp de spatii verzi suplimentare. In plus, parcul are si o alee pentru biciclete si jogging, care face legatura intre centrul orasului si pistele din zona stadionului.

Lucrarile de reabilitare demarate in urma cu un an la Parcul Central, dar si la Cazino au ajuns la suma de 40.054.575.96 lei, bani obtinuti din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operational Regional.


"Lucrarile la Parcul Central si la Cazino s-au finalizat cu o luna si jumatate mai repede decat termenul stabilit. Pentru toate evenimentele culturale care vor fi organizate de Primarie sau in colaborare cu Primaria Cluj-Napoca, oamenii nu vor plati taxa de chirie, iar cele care nu se vor organiza in colaborare cu Primaria, oamenii vor plati o suma de 100 de lei. Daca este vorba de receptii sau daca vor sa-si organizeze nunta, pretul va fi de 300 de lei", a spus primarul Radu Moisin.

 

In parc au fost amplasate si 7 cismele noi pentru alimentarea cu apa potabila. De asemenea, numarul bancilor noi este de 232, iar al podetelor de 31.

 

Articol de Anca Baciu

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook