Parcarea Polus, locul de unde se fură din mașini de lux. Polițiștii au prins o grupare în fragrant - VIDEO

 

Polițiștii clujeni au reușit să rețină în flagrant mai multe persoane care furat diverse obiecte din mașinile de lux parcate la Polus. Prejudiciul cauzat se ridică la 44.000 de euro.

 

Polițiștii din Cluj și Mureș au reținut 4 persoane: Laszlo K, 48 ani, din Târgu-Mureş, Attila K., 24 ani, din Miercurea Nirajului, Ottilia P., 26 de ani, din Miercurea Ciuc, şi Krisztina D., 35 ani, din Târgu-Mureş.

 

În perioada septembrie 2012 - martie a.c., suspecţii au comis şase acte materiale de furt din autoturisme de lux aflate în parcarea Centrului Comercial din localitatea Floreşti. Aceştia au acţionat prin anihilarea sistemului de închidere electronic al autoturismelor, au pătruns în interior  şi au sustras aparatură electronică şi diverse sume de bani, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 44.000 euro. Până în prezent prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 30%, o parte din bunuri fiind descoperite la locuinţele suspecţilor, în urma percheziţiilor efectuate”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Anca Purdea.

 

Doi dintre suspecți, Laszlo K. şi Attila K., au fost arestați pentru 29 de zile, fiind cercetați pentru furt calificat în formă continuată. 

 

Cele două femei au primit interdicție de a părăsi localitatea.


Comentarii Facebook