Parcarea pentru polițiști ȘMECHERI în ușa Cinema Dacia! Poliția Locală, de teamă, nu ia măsuri - FOTO

 

Un autoturism care are însemne ale ”SINDICATUL NATIONAL AL POLITISTILOR SI VAMESILOR” este parcat, zilnic, în ușa Cinema Dacia. 

 

În fata cinematografului Dacia din Manastur este o pieteta unde sunt amenajate 2 banci. Pentru a nu permite accesul masinilor pe ea sunt montati cativa stalpisori. Acum cateva luni am observat ca un stalpisor a fost taiat cu flexul si a fost pus un lant incheiat cu un lacat.

 

Asadar s-a creat abuziv un loc de parcare preferential in fata bancilor unde ar trebui sa sta cetatenii. Am observat ca acolo tot timpul este parcata o masina cu numarul de inmatriculare CJ24ALI. Venind mai aproape am vazut ca pe parbrizul acesteia este lipit un sticker pe care scrie "SINDICATUL NATIONAL AL POLITISTILOR SI VAMESILOR"

 

Presupun, ca un politist care locuieste in zona crezand ca ii este permis tot si ii apartine totul in cartier, a taiat stalpisorul cu flexul, a pus un lant si un lacat. Iar pentru a nu fi amendat de colegii lui pentru parcarea neregulamentara a lipit stickerul pe parbriz.

 

Ce parere aveti despre acesti oameni care trebuie sa impuna si respecte legea si nu s-o incalce?”, întreabă un cititor Știri de Cluj care ne-a sesizat cazul.

 

Cinematograful Dacia a fost modernizat de Primăria Cluj-Napoca, investind 560.000 de lei. 

 

Dacă ați surprins un incident care păoate deveni și știre și ați vrea să fie sesizat autorităților, ne puteți scrie pe adresa office@stiridecluj.com sau să ne trimiteți imagini prin rubrica ”Fii reporter!”. De asemenea, ne puteți contacta pe Facebook. 

Comentarii Facebook