Paradă militară de 1 Decembrie! Mii de clujeni s-au strâns pentru a admira defilarea FOTO VIDEO


Evenimentele organizate la Cluj-Napoca, cu ocazia Zilei Naționale a României, au început încă de la ora 12.00, cu o ceremonie religioasă la Catedrala Mitropolitană Cluj-Napoca, urmată apoi de o depunere de coroane și jerbe de flori la statuia lui Avram Iancu.

Punctul culminant, însă, pentru care s-au strâns mii de clujeni, a fost parada militară organizatpă de Divizia 4 infanterie 'Gemina'.

Astfel, aproximativ 550 de efective din cadrul Diviziei 4 Infanterie 'Gemina', Inspectoratului de Jandarmi Cluj, Gruparii de Jandarmi Mobila Cluj-Napoca, Inspectoratului de Politie Cluj, Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Cluj, Scolii de Agenti de Politie ”Septimiu Muresan”, Serviciului Roman de Informatii Cluj, din Crucea Rosie Romana si Politia Locala Cluj-Napoca, cu 51 de mijloace tehnice au participat la parada organizata de 1 Decembrie.

Manifestările vor continua până diseară, în Piața Unirii, unde vor începe concertele de muzică populară, de la ora 16.00.

De asemenea, la ora 19.00 se va porni iluminatul festiv în oraș, urmând apoi alte două concerte , Zdob și Zdub și Cargo.

Totodată, în acest an nu se va organiza și foc de artificii, în semn de respect pentru victimele de la Club Colectiv.

Comentarii Facebook