UPDATE Panică la o bancă din Cluj! Un clujean pus pe glume a intrat și a spus că tocmai a revenit din Italia. Ce a urmat!

UPDATE


În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că incidentul produs pe raza municipiului Câmpia Turzii nu întrunește elementele constitutive ale vreunei contravenții. Bărbatul nu a afirmat faptul că a venit din Italia, ci din Germania,  aspect care i-a îngrijorat pe cei din jur și i-a determinat să anunțe organele abilitate”, transmite IPJ Cluj.


-----------------

Un alt clujean "glumeț" a fost prins de polițiști după ce a mințit că s-a întors din Italia.

Mai exact, este vorba despre un bărbat care a mers la banca și a spus ca a revenit recent din Italia.

"În cursul zilei de azi am fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a pătruns în incinta unei unități bancare de pe raza municipiului Câmpia Turzii și ar fi afirmat că s-a întors recent din Italia", transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Polițiștii au demarat de îndată verificări, au identificat bărbatul în cauză și au stabilit faptul că bărbatul nu s-a întors din Italia, ci din Germania. La punctul de trecere al frontierei a completat formularul specific si i s-au facut analize medicale, fiindu-i transmis faptul ca nu se impune sa stea in autoizolare.

În continuare se vor lua măsuri legale față de acesta.


Comentarii Facebook