Pana de curent in cartierul Zorilor, zona centrala si cartierul Gheorgheni, din Cluj-Napoca - VIDEO

Cartierul Zorilor, o parte din centrul orasului si din cartierul Gheorgheni au fost in bezna in aceasta seara timp de aproape o ora. Pana de curent a fost provocata de un transformator care a cedat. Zeci de mii de oameni au stat in bezna si au asteptat interventia angajatilor Electrica.

 

Cele trei zone au ramas fara curent in jurul orei 20.20 din cauza unui transformator de pe strada Mihai Romanu la intersectia cu Calea Turzii, care a cedat. Viceprimarul Radu Moisin a declarat ca echipele de la electrica au intervenit si incearca sa alimenteze cu electricitate zonele ramase in bezna printr-o alta retea.

 

In cartierul Zorilor furnizarea energiei electrice a fost reluata in jurul orei 21.15, dar iluminatul stradal nu a fost restabilit. Aceleasi probleme sunt semnalate si in zona centrala si in cartierul Gheorgheni pe bulevardul Nicolae Titulescu, pe strada Constantin Brancusi dar si pe alte strazi laturalnice.

 

Echipele Electrica sunt si acum la lucru si incearca sa rezolve avaria si furnizarea curentului electric sa fie restabilita.

Comentarii Facebook