Duminica 28 Aprilie

”Păi, ce, ai murit? Văd că ești în picioare!” - Replică pentru interlopul clujean care i-a făcut plângere lui Pescobar, după toxiinfecție


Interlopul clujean Nelson Mondialu continuă disputa cu Regele fructelor de Mare, Pescobar. Clujeanul îl acuză că a mâncat la el la restaurant și i-a fost foarte rău. Mondialu a depus plângere la Protecția Consumatorilor și crede că de acolo s-a ajuns la închiderea localurilor deținute de Pescobar.

Am mâncat scoici și picioare de broască în ou. Asta a fost seara. Dimineața mi-a fost un rău teribil. Chiar și așa, m-am dus să trag o melodie, cum aveam planificat. Acolo mă țineam de calorifer. Mi-a venit să vomit, nu puteam sta în picioare. Am ajuns la Brașov, la hotel, și m-am dus repede la baie. Am vomitat numai spumă. După, m-am dus în cameră. Un amic m-a chemat jos. Recepționerul, când m-a văzut, a rămas șocat. Eram alb, zici că am consumat toate cele. A vrut să cheme salvarea”, ne-a declarat Nelson Mondialu.

Interlopul clujean spune că își va căuta dreptatea în instanță, deși e greu să dovedească acum cum au stat lucrurile, dacă nu a fost la spital în luna mai 2023.

Pescobar, ăsta, e un țăran. Îl voi da în judecată. De două ori am fost la el. În trecut, mi-a dat mesaje să colaborăm, să-i fac reclamă. Ce are el în Herăstrău și în alte orașe sunt cârciumi de colțul blocului. După o săptămână am scăpat de probleme. Am vrut să vin la București și să-l trântesc. Este un țărănoi și un gunoi. La UNTOLD s-a întâlnit un prieten cu el și acesta i-a reproșat că i-a fost rău după ce a mâncat la el. Și ghici ce spune țărănoiul: ‘Păi, ce, ai murit? Văd că ești în picioare!’. Pe gunoiul ăsta nu-l voi ierta niciodată. Are un tupeu fantastic”, a încheiat Nelson Mondialu’, în exclusivitate pentru cancan.ro.

Nelson recunoaște că a refuzat să meargă la spital. 

Fostul interlop clujean a spus că la Taverna Racilor prețurile sunt exagerat de mari. Aici, Nelson Mondialu dă dovadă de ipocrizie, pentru că el a promovat localul clujean Transilvania Steakhouse, unde se vând platouri de carne de vită cu 1.200 de lei, burgeri de 600 de lei cu foiță de aur, mici cu foiță de aur la sute de lei, dar unde a fost promovat burgerul de Untold de 6000 de euro. Deși patronul Avram Gal s-a lăudat că a vândut un astfel de burger lui Cătălin Botezatu, care a fost în vizită la localul din Cluj-Napoca, de la parterul unui bloc din Gheorgheni, ulterior designerul a mărturisit pentru Știri de Cluj că totul a fost regizat și că el i-a făcut jocul patronului. Despre prețurile nesimțit de mari de la acest restaurant, Mondialu nu a spus un cuvânt. 

Bă ai făcut creveții ăia cu mult aliat să pară mari. Ai pus raci roșii, care în Metro e 100 de lei kilogramul și tu l-ai pus acolo 1,5 milioane de lei. Mergeau toate națiile acolo și mâncau acolo. Pe ei, domnilor!. Tare mă tem că de la reclamația mea i se trage”, a încheiat Nelson.

Comentarii Facebook