Pacienții de pe terapie intensivă de la Neurochirurgie, mutați în GRUP pentru că a căzut curentul

 

Pacienții de la Clinica de Neurochirurgie, secția de Terapie Intensivă, au fost mutați în grup după ce spitalul a rămas fără energie electrică.

 

În cursul acestei dimineţi, la Clinica de Neurochirurgie din Cluj Napoca a survenit o defecţiune la alimentarea cu energie electrică, care necesită mai mult timp pentru remediere, motiv pentru care s-a luat decizia transferului cu echipajele SMURD şi ale serviciului de ambulanţă Cluj a 12 pacienţi din secţia de terapie intensivă în secţiile similare din cadrul a patru unităţi sanitare din Cluj.

 

Transferul pacienţilor a decurs fără complicaţii, urmând ca după remedierea defecţiunii apărute, aceştia să fie retransferaţi către Clinica de Neurochirurgie. Menţionăm că pacienţii se află în afara oricărui pericol, fiind îngrijiţi în condiţii de terapie intensivă”, au precizat reprezentanții Ministerului Sănătății.

-------------------------------

UPDATE

 

Reprezentanții ISU Cluj susțin că, inițial s-a solicitat mutarea a 13 pacienți, fiind trimise la clinică echipaje SMURD și de la Serviciul de Ambulanță Cluj. ”S-a reușit mutarea la terapie intensivă de la UPU Cluj a cinci pacienți, iar restul până la 13 au rămas la spital, în alte secții”, au precizat reprezentanții ISU Cluj.

Comentarii Facebook