OZN -ul de 37 de milioane de euro își ia zborul. Învelitoarea de pe stadionul Cluj Arena se desprinde - FOTO

 

Zăpada din ultima perioadă a afectat învelitoarea de pe stadionul Cluj Arena. Bucățile de tablă s-au desprins și riscă că cadă. 

 

Am venit cu copilul la locul de joacă din Parc, loc care este foarte aproape de stadion şi am văzut că mai multe bucăţi de tablă s-au desprins şi sunt pe punctul să cadă peste trecători”, ne-a spus Anca.

 

Stadionul Cluj Arena este renumit pentru faptul că seamănă cu un imens OZN, totul datorită învelitorii de tablă care își schimbă și culoarea în funcție de lumină. Tabla a fost importată din Germania, iar proiectul a fost realizat de biroul Dico & Țigănaș.

 

Directorul societăţii Cluj Arena, Radu Raţiu, spune că stricăciunile vor fi reparate pe banii firmelor care au făcut construcția. ”Deja i-am chemat pe constructori să remedieze problemele apărute pe banii lor. Lucrările sunt încă în garanţie. Zăpada s-a dezgheţat brusc şi probabil că greutatea a fost prea mare. Am chemat şi proiectantul să vedem ce s-a întâmplat şi să ofere soluţii pentru reparare”, a spus Radu Raţiu.

 

Stadionul Cluj Arena a fost inaugurat în octombrie 2010, investiția totală ridicându-se la 37 de milioane de euro, fără TVA.

 

Lucrările au fost făcute de firmele ACI și CON-A.

Comentarii Facebook