Miercuri 24 Aprilie

Orarul autobuzului 21, de pe strada Bună Ziua, modificat: va circula din 20 în 20 de minute - VIDEO

 

Programul de circulație al autobuzului 21, deosebit de important pentru cartierul Bună Ziua, a fost modificat: va circula din 20 în 20 de minute și cu o frecvență mărită la orele de vârf.

 

Împreună cu RATUC -ul am găsit soluții să îmbunătățim transportul și pe strada Bună Ziua. Practic traseul liniei 21 a fost extins. Pe de o parte, pe Calea Turzii autobuzul va merge până la intersecția cu Făgetul, iar la coborâre merge pe același traseu, urmărind străzile Bună Ziua, Fagului, Becaș, Agârbiceanu. Astfel că, oamenii de pe strada Bună Ziua pot să folosească autobuzul și la urcare și la coborâre, într-un interval de timp mult mai scurt. Spre deosebire de traseul anterior, când venea pe Bună Ziua și cobora pe Calea Turzii, acum practic vine de pe Bună Ziua merge până la Făget și se întoarce și coboară tot pe Bună Ziua pentru a prelua oamenii din zonă.

 

Autobuzul va circula în zi lucrătoare din 20 în 20 de minute, iar în orele de vârf din 15 în 15 minute”, a declarat Emil Boc.

 

Pe linia 21 vor circula 4 autobuze, care vor face programul ca și acum. Programul sprăm că va face față tuturor cerințelor și pretențiilor”, a declarat Liviu Neag, directorul RATUC Cluj. 

 

Strada Borhanci a fost finalizată. Autobuzul 20 va circula din oră în oră - VIDEO și FOTO

Comentarii Facebook