Oierul clujean cu stână în cartier rezidențial a fost amendat de Poliție



În urma plângerilor efectuate de clujenii de pe strada Viile Nadasel, în legătură cu o stână amplasată ilegal între locuințele oamenilor, polițiștii locali au declanșat un control.

Locuitorii de pe Viile Nadasel s-au plâns de mirosul emanat de animale și de gălăgia pe care o fac.

Va rog sa verificati in teren situatia de pe strada Viile Nadasel dupa locatia cu nr.33 pe un teren exista o stana de oi de circa 4 ani.Ciobanul creste oile pe acest teren unde are o stana , in jurul ei este olin de gramezi de gunoi , sunt muste , capuse .De la aceasta stana se degaja un miros ingrozitor , nu se poate sta afara , nu se pot aerisi incaperile , sunt doi caini care latra toata noapte incontinu dintre care unul este dezlegat si se plimba pe drum si ne poate ataca. Acest cioban locuieste in apropiere si va rog sa-l obligati sa mute stana la el in curte sau undeva la marginea orasului.Noi cetatenii acestei strazi nu va cerem bani , strada nu are canalizare si nu este asfaltata dar pentru noi va rugam macar atat sa verificati si sa luati masuri urgente.Daca nu ne vedem nevoiti sa chemam televiziunile si sa facem cazul cunoscut in toata tara.Nu este normal ca unii cetateni sa sfideze pe ceilalti care locuiesc in zona si sa faca ce vor in timp ce noi platim taxe si impozite la primaria Cluj .Daca este o lege atunci sa fie pentru toti.Astept urgent un raspuns cu ce ati constatat si lewalitatea desfasurarii acestei activitati langa case”, s-a plâns un clujean pe domnuleprimar.ro.

După o lună de la apariția plângerilor în legătură cu această stână, Poliția a efectuat verificări și l-a amendat pe proprietar.


Ca urmare a verificarilor efectuate, proprietarul turmei de oi a fost sanctionat pentru conditiile în care creste animalele si modul necorespunzator în care gestioneaza deseurile. Prin PVCC s-a dispus ca în termen de 5 zile sa rezolve problemele.

Totodata, s-a solicitat Directiei sanitar veterinare, in scris, efectuarea unui control pentru a stabili daca sunt îndeplinite conditiile sanitar veterinare pentru cresterea oilor în locatia respectiva”, a raspuns Directia Politiei Locale din cadrul Primăriei Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook