OFICIAL! Festivalul UNTOLD s-ar putea organiza anul acesta la Cluj. Barna: „Avem ok-ul CNSU”


Veste bună pentru iubitorii de muzică! UNTOLD revine în acest an la Cluj! Ce a declarat vicepremierul Dan Barna?

UNTOLD se poate ține în 2021

Întrebat dacă de la 1 iunie se vor face noi relaxări, Dan Barna a răspuns:

Da, vine. Va exista posibilitatea de a organiza concerte și evenimente cu un număr mare de persoane, cu condiția ca persoanele să fie vaccinate.”

De asemenea, vicepremierul a fost întrebat dacă odată cu aceste relaxări se poate pune problema organizării unei noi ediții Untold la Cluj:

Exact aceasta este vestea! Avem ok-ul CNSU. Dacă persoanele sunt vaccinate, va putea fi oferit accesul la capacitatea totală a spațiului”, a declarat Dan Barna pentru Digi24.

O treime din populație respinge ideea vaccinării

Cât despre rata de vaccinare din România, vicepremierul a precizat că mai este doar o treime din populație care respinge ideea vaccinării, iar Guvernul face eforturi pentru a aduce vaccinul mai aproape de persoanele aflate în mediul rural.

Mai avem o treime din România care respinge ideea vaccinării. Aici sunt eforturile Guvernului de a duce vaccinul mai aproape de poarta omului. Mai ales în mediul rural. Trebuie să facem o campanie electorală pentru vaccin! Nu le mai cerem oamenilor să ne voteze, ci să se vaccineze”, a mai declarat Dan Barna.


Comentarii Facebook