Oamenii străzii din Cluj-Napoca luați din frig și duși la Centrul de Găzduire Temporară - FOTO

 

Clujenii sunt rugați să sune la telefonul primarului pentru ca persoanele fără un adăpost să fie luate din frig și duse la Centrul de Găzduire Temporară. 

 

Marți seara, polițiștii locali au ieșit pe teren pentru o nouă acțiune de identificare a persoanelor fără adăpost din Cluj-Napoca.

 

Având în vedere temperaturile scăzute de pe timpul nopții, Primăria Cluj-Napoca prin Poliția Locală a Municipiului realizează verificări periodice pentru depistarea persoanelor fără adăpost. Avem 68 de locuri la Centrul de Găzduire Temporară de pe str. Oaşului nr. 298 și 50 de locuri la Centrul social de urgență situat pe str. Dragoș Vodă 36-38.

 

De la începutul anului și până acum, polițiștii locali au identificat 35 de persoane fără adăpost, care au fost legitimate și conduse la aceste centre de găzduire. Aici beneficiază de o masă caldă și tratament medical, fiind în grija lucrătorilor de la Direcția de Asistență Socială.

 

Poliția Locală face un apel către clujeni: în cazul în care observați persoane fără adăpost în oraș, contactați-ne la 0264-984 - telefonul primarului - sau la numerele de telefon 0264/955 sau 0264/598784-Dispeceratul Poliţiei Locale, pentru a putea interveni în timp real să luăm măsurile ce se impun”, a precizat primarul Emil Boc.

Comentarii Facebook