Oamenii din Dezmir sunt terorizați de un hoț, care a intrat peste ei în casă. Polițiștii sunt DEPĂȘIȚI - VIDEO


Oamenii din Demir nu mai dorm bine noaptea de când un hoț își face veacul pe strada Trandafirilor. 

Ultima dată a fost observat sâmbătă, 7 mai. 

Nu dormim de 3 nopți. Aseară (sâmbătă seara) a venit din nou. Am chemat poliția, dar nu se întocmește niciun proces verbal. Nu ne cer camerele! Nu știu că s-a furat din case. E haos”, a spus un locuitor al cartierului.

Furturile în Dezmir au început la începutul lunii mai

”La data de 3 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida au fost sesizați cu privire la faptul că în noaptea de 02-03 mai a.c., dintr-un șantier din comuna Apahida au fost sustrase mai multe panouri de tip Doka, cauzând un prejudiciu de 15.000 de lei.

Polițiștii au demarat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind desfășurate activități pentru identificarea autorilor și tragerea la răspunderea penală a acestora”.

În 6 mai, hoțul a prins curaj și a intrat într-o casă din Dezmir, în timp ce proprietarii erau la etaj

La data de 6 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida, au fost sesizați cu privire la faptul că dintr-un imobil din localitatea Dezmir, au fost sustrase mai multe bijuterii, fiind cauzat un prejudiciu în valoare de 7.000 de lei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și continuă verificările în vederea identificării autorilor și tragerea la răspunderea penală a acestora”.

Unele surse judiciare spun că problema este că la Apahida sunt numai polițiști tineri, fără experiență de politie judiciară.

Cei care pot rezolva astfel de cazuri sunt puțini, iar, în plus, mai au și alte cazuri de rezolvat.

Comentarii Facebook