Doliu la Banca Transilvania Cluj! S-a stins din viață unul dintre oamenii de bază


Unul dintre oamenii care au crescut în Banca Transilvania, Mihaela Nădășan, s-a stins din viață la vîrsta de 50 de ani. Toată echipa băncii clujene este răvășită de pierderea suferită.

Cu mare tristețe, anunțăm că Mihaela Nădășan, Director General Adjunct Instituții și Piețe Financiare în cadrul Băncii Transilvania, nu mai este printre noi. 

Mihaela a fost parte a echipei băncii timp de 24 de ani. A început ca ofițer decontări, după care a fost coordonator al Departamentului Instituții Financiare, iar apoi Director Executiv. Din 2018 a fost parte din top managementul băncii, ca Director General Adjunct, având ca responsabilități activitatea de Trezorerie, gestionarea relațiilor cu investitorii, coordonarea subsidiarelor Grupului Financiar Banca Transilvania și activităților în domeniul Instituții și Piețe financiare. Pe parcursul anilor a fost implicată în toate proiectele de construire a Grupului BT, având un rol de bază în înființarea și vânzarea de subsidiare, dar și intrarea băncii în diferite arii financiare - leasing, asigurări, pensii. Din 2012 a coordonat activitatea de achiziții și fuziuni a Grupului BT. De asemenea, a făcut parte din mai multe consilii de administrație ale companiilor băncii. 

Ne vom aminti de ea așa cum era, surâzătoare, caldă și profesionistă.

Suntem alături de familia Mihaelei, Dumnezeu să o odihnească!”, transmit reprezentanții Băncii Transilvania.

Condoleanțe familiei!

Comentarii Facebook