O tânără pe trotinetă Bolt a fost grav rănită în urma unui accident rutier. Aceasta circula pe interzis - FOTO


În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 2:45, a avut loc un accident rutier, la intersecția străzilor Garibaldi cu Gavril Musicescu. 

Taximetristul implicat în accident a povestit pentru Știri de Cluj că se afla în timpul programului, când a preluat o comandă din zona Polivalentei, de la festivalul Untold. În timp ce se îndrepta spre destinație, la intersecția străzilor Garibaldi și Gavril Musicescu, o tânără pe trotinetă Bolt a venit cu viteză de pe o stradă cu sens unic și s-a izbit de partea frontal-dreapta a taxiului. Din cauza impactului, tânăra a ajuns pe mașină, spărgând parbrizul, și a căzut pe stradă, în fața mașinii.

WhatsApp Image 2021-09-11 at 14.39.37.jpeg

Noroc că nu circulam cu viteză”, a completat taximetristul implicat.

Acesta a adăugat că tânăra a fost preluată de SMURD și transportată de urgență la UPU. După ce acesta a fost la secția de Poliție de pe strada Albac, pentru declarații, în jurul orei 05:00, a mers la UPU pentru a se interesa de starea tinerei și a aflat că era în stare gravă.

WhatsApp Image 2021-09-11 at 14.39.37 (2).jpeg

Șoferul de taxi a dorit să povestească ce s-a întâmplat, deoarece a fost acuzat, în mediul online, pe un grup de Info Trafic, cum că el ar fi fost vinovat pentru producerea accidentului.

Acum eu rămân cu pagube. Am schimbat parbrizul, partea din față mi-e îndoită și am probleme cu direcția acum.”

Taximetristul a declarat că va continua să se intereseze de starea tinerei și că el nu a fost acuzat de nimic, în urma celor întâmplate. Totuși, el atrage atenția și susține că trebuie făcut ceva împotriva acestor persoane iresponsabile, care circulă cu trotinetele noaptea.

WhatsApp Image 2021-09-11 at 14.39.37 (3).jpeg


Comentarii Facebook