O tânără din Florești s-a distrat în trafic cu o mașină neînmatriculată. Nu are permis și a făcut și accident


O tânără de 19 ani a urcat duminică seara la volanul unui autoturism neînmatriculat, a făcut un accident și apoi a chemat un prieten pentru a muta mașina. Tânăra nu avea permis și acum e cercetată, alături de prietenul ei.

La data de 20 octombrie a.c., în jurul orei 23.40, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti au fost sesizaţi să intervină pe strada Teilor din localitatea Floreşti în urma unui eveniment rutier cu pagube materiale, eveniment în urma căruia conducătorul auto care l-a provocat, a plecat de la locul faptei. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au găsit autoturismul care a provocat evenimentul rutier, parcat la câteva sute de metri. Totodată, la scurt timp au fost găsite şi persoanele care au condus autoturismul, respectiv doi tineri, o fată şi un băiat, ambii în vârstă de 19 ani, din comuna Floreşti, judeţul Cluj”, precizează anchetatorii.

Aceștia au stabilit că tânăra a luat autoturismul respectiv pentru a-l conduce deşi nu deţine permis de conducere şi avea cunoştinţă despre faptul că acesta nu este înmatriculat, iar la scurt timp după ce a ieşit cu el în trafic a acroşat un alt autoturism care era parcat regulamentar. După producerea evenimentului rutier, la faţa locului a venit tânărul care la rândul său a condus autoturismul şi ulterior l-a parcat în locul în care a fost găsit de către poliţişti.

Cei doi sunt cercetați pentru comiterea infracţiunilor de conducere fără permis şi conducerea unui vehicul neînmatriculat, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Comentarii Facebook