O scandalagioaică din Turda a fost trimisă în judecată pentru ultraj! A aruncat urină pe două polițiste


Două polițiste din Turda au fost victimele unei infracțiuni de ultraj, comisă de o femeie, care a devenit violentă. Procurorii din Turda vorbesc despre faptul că femeia ar fi lovit cele două polițiste cu pumnii și picioarele, după care, pe una dintre ele ar fi aruncat cu urină. 

Scandalagioaica K.C le-a amenințat cu violența, în seara zilei de 5 ianuarie 2023, pe două polițiste locale, M.D și B.S, le-a lovit cu pumnii și picioarele, le-a dat cu o găleată în cap, iar pe una dintre polițiste a aruncat cu urină și i-a rupt epoletul, scrie turdanews.ro.

După ce a fost dusă la Poliție, inculpata a continuat amenințările la adresa celor două polițiste. Totul a fost înregistrat cu bodycam-ul polițistelor. Judecătorul de cameră preliminară a constatat, ieri, legalitatea administrării probelor și legalitatea actelor de urmărire penală, dispunând începerea judecății.

K.C a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, în 6 ianuarie 2023, după ce a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore, iar ulterior s-au mai acordat două prelungiri ale acestei perioade, ultima fiind dată de Judecătoria Turda în 2 martie 2023.

În actul de sesizare a instanţei s-a arătat, în esenţă, că în data de 05.01.2023, în jurul orei 20:00, în timp ce se afla pe str. Margaretelor din loc. Turda, … , le-a ameninţat cu acte de violenţă şi le-a lovit cu pumnii şi picioarele în zona membrelor inferioare şi superioare, precum şi cu o găleată pe persoanele vătămate B.S. şi M.D., agenţi de poliţie în cadrul Poliţiei Municipiului Turda, Biroul de Ordine Publică, aflate în exercitarea atribuţiilor de serviciu pentru soluţionarea unui apel 112, a aruncat cu urină pe persoana vătămată M. D. şi i-a rupt acesteia epoletul, iar după conducerea la sediul Poliţiei Municipiului Turda …, inculpata le-a ameninţat din nou cu acte de violenţă pe cele două persoane vătămate”, se arată în rechizitoriu.

Comentarii Facebook