O prostituată din Cluj va efectua 5.000 de ore de muncă în folosul comunității

 

O prostituată din Cluj, care a adunat nu mai puțin de 110 amenzi contravenționale pentru practicarea celei mai vechi meserii din lume, va munci timp de 5.000 de ore în folosul comunității, pentru a-și ispăși pedeapsa. 

 

Delia A.N. a primit 110 amenzi, în valoare fiecare de 500 de lei, pe durata a zece ani în care a parcticat prostituția. Femeia domiciliază în Apahida, dar Primăria nu a avut cum să încaseze banii pentru că Delia nu are niciun bun pe numele ei. Primarul comunei, Grigore Fati, a căzut de comun acord cu femeia ca amenzile să fie transformate în muncă în folosul comunității, deoarece aceasta nu avea bani să le plătească. 

 

Dacă persoana în cauză nu va contesta deciziile, după cum s-a angajat la Primărie, va fi programată la biroul specializat în vederea prestării de servicii în folosul comunităţii, cel mai probabil pentru activităţi de curăţenie şi întreţinere a spaţiilor verzi, în durată totală de peste 5.000 de ore. Aceasta ar însemna, dacă ar lucra în regim de 8 ore zilnic, circa doi ani. Pentru că femeia a anunţat că a renunţat la activitatea de prostituţie, şi-a întemeiat o familie, are copii şi va trebui să şi muncească pentru a se întreţine, reprezentanţii Primăriei trebuie să-i eşaloneze pedeapsa pe o perioadă mai lungă, precizează Muzicainstanțelor.ro.

 

Și Primăria Cluj-Napoca are de încasat sume frumoase de la prostituatele amendate pe raza orașului. 

 

Două prostituate conduc în ”topul” amenzilor neîncasate la Direcţia de Impozite şi Taxe Locale din cadrul Primăriei Cluj-Napoca.

 

Cele două practicante ale celei mai vechi meserii din lume au primit amenzi pentru practicarea prostituţiei, însă nu şi le-au plătit. Potrivit datelor obţinute, cea mai mare sumă pe care trebuie s-o plătescă primăriei o are Lako S. în vîrstă de 40 de ani. Femeia a primit 1.436 de amenzi, în valoare de 546.236 lei. Aceasta este urmată de o tînără de 28 de ani care a primit 978 de amenzi, în valoare de 489.000 lei.

 

Dacă cele două nu au proprietăți pe numele lor, singura soluție ar fi transformarea amenzilor în muncă în folosul comunității.

Comentarii Facebook